ΣΑΟΥΝΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ

Στο χώρο της αγοράς εκτός από τα μοντέλα της παραδοσιακής γνωστής Φιλανδικής σάουνας υπάρχει και η σύγχρονη υπέρυθρη μορφή της στην οποία η θέρμανση των αντικειμένων γίνεται με τη βοήθεια υπέρυθρων ακτινών αντί του ζεστού αέρα. Αυτού του είδους τα μοντέλα είναι πιο αποτελεσματικά γιατί η θερμότητα που παρέχουν διεισδύει πιο βαθιά στο δέρμα σε σύγκριση με μια κλασική του είδους, βοηθώντας στην εξάλειψη τοξινών, της νικοτίνης, του αλκοόλ και των μετάλλων. Αποτελεί δε το μοναδικό είδος σάουνας που επιτρέπεται να χρησιμοποιούν άνθρωποι με φλεβίτιδα, μεταλλικά εμφυτεύματα, υπέρταση και διαβήτη.

Σάουνες με υπέρυθρες 1

Οι σάουνες υπερύθρων, σε αντίθεση με τις συμβατικές που τραβούν τον ιδρώτα από το σώμα, διαπερνούν το σώμα μέχρι και 7 εκατοστά και ωθούν τον ιδρώτα έξω από το σώμα. Καθώς το σώμα θερμαίνεται από μέσα προς τα έξω, οι τοξίνες αναγκάζονται να βγουν μέσω του δέρματος.
Η θερμοκρασία μιας υπέρυθρης σάουνας είναι συνήθως μεταξύ 32°-49°C σε σχέση με μια παραδοσιακή σάουνα η οποία λειτουργεί μεταξύ 82°-104°C. Ωστόσο, παρά το ότι λειτουργεί σε χαμηλότερη θερμοκρασία, θα ιδρώνετε πολύ περισσότερο επειδή η υπέρυθρη ενέργεια διαπερνά το σώμα σας σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο.

Σάουνες με υπέρυθρες 2


Το λιπος γινεται διαλυτο στο νερό στους 38°C, κινείται μέσω του αίματος και τελικά απομακρύνεται από το σώμα, με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους. Οι τοξίνες επίσης αποβάλλονται μέσω του δέρματός σας, χρησιμοποιώντας χαμηλότερες,ανετες θερμοκρασιες.
Τα σύγχρονα μοντέλα υπέρυθρης μορφής είναι προϊόντα ξεχωριστής τεχνολογίας και απόλυτου design, εξοπλισμένα με εσωτερικούς υπολογιστές ψηφιακού ελέγχου με πλήκτρα αφής, ψηφιακή οθόνη ενδείξεων καθως και σύγχρονα ηχοσυστήματα.